Navigatie

Werkwijze

Wil je een troosthuisje bestellen? 

Met alle liefde ga ik voor jou en je kind(eren) aan de slag.

Als je een mailtje stuurt naar info@troosthuisjes.nl dan gaan wij samen kijken hoe ik het troosthuisje kan maken zodat het helemaal in het thema of de stijl valt die jullie voor ogen hebben. Lees alsjeblieft wel eerst even deze hele pagina door. 

 

Wat zijn de kosten van een troosthuisje? 

De prijzen van een troosthuisje liggen tussen de €70 en de €100 (inclusief verzenden).

De prijs is afhankelijk van het thema, hoeveel handwerk er aan te pas komt en welke meubeltjes in het troosthuisje komen. 

Het troosthuisje wordt door mij geverfd in de gewenste kleur(en), de meubeltjes worden ingekocht en eventueel geverfd en ik ga op zoek naar de perfecte decoratie. Ook maak ik regelmatig miniaturen zelf die in de troosthuisjes gebruikt worden. 

De klaproos is het symbool van troost. De klaproos zal in het troosthuisje subtiel een keer terugkomen.

 

Wat is er mogelijk? 

Je kunt zelf het thema en de kleur van het behang op de achterwand aangeven. Ik ga dan op zoek naar het behangetje wat hier het beste bij past. Een behangetje mag ook in combinatie met een muurstickertje met bijvoorbeeld een tekst. 

Je kunt voor een woonkamertje kiezen, een babykamertje, een slaapkamertje of een kamertje met een bureautje erin. 

Als een troosthuisje gemaakt wordt in een thema, dan wordt alles op het thema aangepast. Denk aan bijvoorbeeld het thema prinsessen, ballerina, voetbal, sterren, hartjes of superhelden. 

Bij ieder troosthuisje zit een bijpassend  mini taartje, drie mini kadootjes en een klein vaasje bloemen. Het taartje en de kadootjes kunnen worden neergezet in het huisje op de verjaardag van degene die gemist wordt. Het vaasje bloemen kan in het huisje worden gezet op de sterfdag. Voor de nacht zitten er een paar mini glow-in-the-dark sterretjes op de wand in het huisje. 

Natuurlijk kan ik ook een mooie foto in een lijstje in het troosthuisjes plaatsen. 

Neem even een kijkje bij de Inspiratie pagina om wat ideëen op te doen. 

 

Wat is de levertijd van het troosthuisje? 

De levertijd zal maximaal 10 werkdagen zijn.

 

 

© 2018 Troosthuisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel